Pavel - Dobra stvar

O, baš dobra stvar!

Posle velikog uspeha pesme ,,Dani koji sjaje“ kojom su najavili svoj novi, sedmi, studijski album, Pavel nam donose i drugi singl sa najavljenog albuma, prilično drugačiji od bilo čega što su dosad snimili.

,,Dobra stvar’’je jedina Pavelova plesna disco pop pesma i zato je još i više volim’’ – poručio je njen autor Aljoša Šerić, kojem su se u aranžmanu pridružili stalni saradnik i producent Jere Šešelja, dok aranžmani gudača nose potpis Dalibora Grubačevića.

Režiju video spota potpisuje Radislav Jovanov Gonzo, a plesni ritam pesme pretočen je u isti takav video, koji je bendu, kažu, najbolji do sada.


Pavel, Foto: YT printscreen

“Dobra stvar se kuvala jako dugo, još od mog samostalnog albuma i napokon sam je dočekala! Ta pjesma ima sve, dobru melodiju, plesni ritam i zarazan refren. Od prvog trena sam znala da je hit materijal, plesna i zabavna, stoga ni spot nije smio biti drugačiji. Gonzo je po meni napravio najbolji spot za nas, jedno od najdražih snimanja definitivno”, poručila je Tonka, pevačica benda, o novoj pjesmi.

,,Dobra stvar’’ dostupna je na svim streaming servisima a izdavač je Dallas Records.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika