Dobrzy Ludzie Grzegorza Nawrockog su stvarno dobri!

Ovo je prvi singl sa najavljenog albuma „Moja mama je depresivna i sedam drugih pesama o ljubavi“ i nalazi se na našim WWM TV i radio kanalima

Gžegož Navrocki poljski je muzičar, kompozitor, tekstopisac. Svoju prvu grupu imao je u Berlinu 1989-1993. Po povratku u Trójmiasta, svoj rodni grad, osnovao je bend Ego, sa kojim je 1997. snimio psihodelični rok album „Sviatovid”. Međutim, tek je njegova aktivnost u Ženskoj grupi koju je osnovao donela Navrockom popularnost i pažnju kritičara. Već prvim albumom ove formacije dokazao je da može jasno da kombinuje pop melodiju sa originalnom kompozicijom i uredno skrojenim poljskim tekstom. Najvažniji singlovi Navrockog uključuju pesme poput „Marčelo“, „Kašubski šaman“, „Usavršavam gubljenje vremena“ ili „We Are the Mutants“ i „Łajka“ sa poslednjeg albuma.

Sada, Gžegož Navrocki, o izlasku ovog spota i pesme kaže: „Bliži se premijera mog albuma. Petnaestog novembra „Moja majka je depresivna i još sedam pesama o ljubavi" će ugledati svetlost dana. Pesma „Dobri ljudi" sa ovog albuma je pred vama, lajkujte, delite, pošaljite u svemir. Neka tračak krhke vere u čoveka poteče u svemir u ovim čudnim, brutalnim vremenima.“

 

Grzegorz Nawrocki, Dobrzy Ludzie, Foto: YT printscreen

Za muziku u spotu Dobrzy Ludzie zaslužni su: Gžegož Navrocki: glas, gitare, klavijature, Tomasz Zietek: truba, klavijature, Jarosłav Marciszevski: električna gitara, Produkcija: Gžegož Navrocki,Miks, mastering: Piotr Pavlak a za video: Scenario: Konrad Kulczinski & Gzegorz Navrocki, Režija, fotografija, montaža, kolor korekcija: Konrad Kulczinski / Kulczinski Filmlab i rediteljska saradnja: Gžegož Navrocki.

Ovaj video i ova pesma su baš takvi: dok slušate i gledate na licu vam se pojavljuje mali osmeh i ne silazi još neko vreme pošto se pesma završi, to je znak da su ovi Dobrzy Ludzie ispunili svoju svrhu.

Inače, Muziku Navrockog, poljsku muziku kao i muziku celog sveta možete da pratite na MUZZIK TV i radio kanalima World Wide Music (WWM).

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika