Ellie Goulding - „Let It Die“

Provokativna nova pesma i spot novopečene mame

Prvi singl Ellie Goulding kao novopečene mame je, prema njenim rečima, „divljački“. Novi video za pesmu „Let It Die“ prožet je samopouzdanjem, seksualnošću i opštom atmosferom provokativnosti.

Njen peti album, Higher Than Heaven, prati album Brightest Blue iz 2020. i stiže u februaru 2023.

Goulding je objasnila za Apple Music1 da je „Let It Die“ inspirisan burnom vezom prijatelja. „Morala sam da skinem nešto sa grudi... to je oboma izazivalo bol. Bio je toksičan. Zato sam prilično divlja sa tekstovima u ovoj pesmi. Znate kada dođete do te tačke, jednostavno morate - život je prekratak - morate ga jednostavno pustiti."

„Definitivno je postojao mrak u vezi poslednje dve godine koji je bio opipljiv u studiju, jer su svi kroz to prošli drugačije“, kaže Goulding o snimanju predstojećeg albuma. „Mislim da iz tog razloga niko nije želeo da sedi i agonizira zbog neke veze ili neke drame. Tako je nastao ovaj album. „Higher Than Heaven“ je o tome da ste strasno zaljubljeni. Ali to je hiper oblik ljubavi, skoro kao osećaj izazvan drogom. Osećanje je skoro veštačko i postoji potencijal za razaranje." (izvor: SPIN)

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika