Larkin Poe - Strike Gold

Njihov novi album „Blood Harmony“ izlazi 11. novembra

Album uključuje nove singlove „Strike Gold“, „Georgia Off Mi Mind“, „'Blood Harmony“ i „Bad Spell“.

Sestre Rebecca i Megan Lovell unose svu svoju dinamiku i karakter u ovu pulsirajuću pesmu. Rebeka kaže za „Strike Gold“: „Posle godina na putu, ova pesma je emocionalna himna za sve dobre duše koje se veruju u svoje snove, čak i kada im je teško.” To je moćna, naelektrisana mešavina južnog rocka i bluesa, sa udaraljkama koje vas zaista teraju da se krećete.

 

Larkin Poe, Foto: YT printscreen

 

Ovo je poslednji u nizu singlova sa predstojećeg albuma „Blood Harmony“, koji treba da izađe 11. novembra. Fanove su takođe oduševili Georgia Off Mi Mind“, „'Blood Harmony“ i „Bad Spell“, obećavajući album pun energije i sjajnih delova. Sestre su koproducirale album zajedno sa Rebekinim mužem Tylerom Bryantom, a zvuk koji su kreirali je dizajniran da ispuni stadione: snažan je i intenzivan i pun privlačne melodike.

One objašnjavaju: „Kada upravljate svojim zvezdama, nikada ne znate gde ćete završiti. Naš pravi sever je jedinstven za nas, i prateći naš pravi sever bez kompromisa, mi smo se slobodno kretali ovim svetom u vožnji naših života. I još uvek se čini da je to samo početak. Blood Harmony je kreativni korak na koji smo ponosni što smo ga zajedno preduzele kao sestre. Uzgajali smo ove pesme u našim srcima i nadamo se da će doneti lepotu i vama.” Ovo će biti šesti studijski album sestara i iskra za njihovu najveću turneju po Severnoj Americi do sada.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika