Boris B je novi BluVinilov singl

Finalisti MVA 2K21 u kategoriji Najbolja režija video spota imaju novu stvar

 

Šibenski pop rock bend, dragi BluVinil, predstavljaju novi singl „Boris B” koji će se naći na njihovom drugom studijskom albumu.

„Boris B je pjesma o jednom pristojnom momku koji je dao sve ispite, odvojio sav otpad i sve režije podmirio na vrijeme. Izrazito susretljiv, dobro odgojen, ne voli konflikte, a najviše voli kada igra repka. Neke mu društvene pojave ponekad zasmetaju, ali nema veze”, poručuje BluVinil.

Ovo je peti singl s najavljenog novog albuma gde tekst i muziku potpisuje Matej Nakić. I ovoga puta s bendom je na produkciji radio Antonino Šimić iz Greenwood Studija, koji je zaslužan za miks, dok je mastering radio Filip Vidović iz Matterhorn Musica. Režiju videospota potpisuje Tomislav Dugandžić iz Plutons Production.

 

Bluvinil, Foto: Glazba HR

 

Nakon što je njihov prvenac „Apaši” završio na listama najboljih godišnjih albuma, pop rock bend BluVinil nastavlja uspešan put objavljivanjem novih singlova i najavom drugog studijskog albuma, „Zna li itko tajnu srca”.

„Godinu koju ćemo okruniti novim albumom bend je već popunio brojnim koncertima diljem regije: Beograd mi je osobno bio najbolji koncert. Mnoštvo ljudi u Domu omladine je pjevalo naše pjesme, a posebno me iznenadilo što su znali pjesme s B strane albuma“, istakao je frontmen benda, Matej Nakić. 

„Boris B” posljednji je najavni singl drugog albuma „Zna li itko tajnu srca” koji će 11. novembra biti obavljen za LAA.

Inaće, spot grupe BluVinil bio je ove godine u najužoj konkurenciji za nagradu Muzzik Video Awards 2K21 u kategoriji Najbolja režija video spota.

Slušamo Borisa B ovih odličnih Šibenčana.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika