TAYLOR SWIFT - „Midnights“

13 ponoćnih priča ove talentovane kantautorke

Jedna od najznačajnijih autorki pop muzike 21. veka – Taylor Swift objavila je ovih dana željno iščekivani deseti studijski album pod nazivom „Midnights“.

Novo izdanje, koje donosi 13 novih pesama, muzičarka opisuje kao priču o 13 besanih noći rasutih kroz čitav život. Paralelno sa predstavljanjem albuma, objavljen je i prvi singl „Anti-Hero“, kao i njegov prateći muzički video.

 „Ovo je zbirka pesama napisana usred noći, ovo je putovanje kroz noćne more i slatke snove. Predstavlja tlo po kome šetamo i demone sa kojima se suočavamo. Ovo je za sve nas koji smo nakon okretanja po krevetu i nemirnih snova odlučili da ostavimo upaljeno svetlo i krenemo u potragu – nadajući se da ćemo možda kada sat otkuca ponoć sresti sami sebe“, rekla je Swift o svom novom izdanju.

 

Taylor Swift, Foto: PROMO

 

Album su koproducirali Taylor i Jack Antonoff sa kojim je Swift započela saradnju 2014. godine radeći na albumu „1989“. Antonoff je potpisan kao koautor na nekoliko pesama, uključujući i uvodnu numeru „Lavander Haze“ koja je napisana zajedno sa holivudskom zvezdom Zoë Kravitz, a pored njih u radu na pesmi učestvovali su i Mark Anthony Spears, Jahaan Akil Sweet i Sam Dew. Na izdanju se nalazi samo jedna kolaboracija, ali je to ona koju su fanovi godinama priželjkivali – reč je o saradnji sa Lanom Del Rey na pesmi „Snow On The Beach“.

 

Samo tri sata nakon izlaska albuma, Taylor je iznenadila sve slušaoce deluxe verzijom izdanja pod nazivom „Midnights (3am Edition)“ na kojoj se nalazi 7 dodatnih pesama. Osim toga, podelila je i teaser sa kratkim isečcima muzičkih spotova koji tek čekaju da ugledaju svetlost dana. Na kraju klipa objavljen je i spisak imena koje će publika moći da vidi u nadolazećim videima – među njima su HAIM, Dita Von Tees, Jack Antonoff, Laura Dern i drugi.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika