Elle King - Try Jesus

Elle King priča kako je pronalaženje vere i postajanje majkom inspirisalo novu country pesmu

Pevačica i tekstopisac grupe "Ex's & Oh's" nominovana za Grammy, objavila je svoj novi singl "Try Jesus", koji će se pojaviti na njenom predstojećem country albumu Come Get Your Wife, koji treba da izađe 27. januara.

King je angažovala Eddiea Pattersona iz grupe The Righteous Gemstones da napravi svoj rediteljski debi sa muzičkim spotom „Try Jesus“, koji je smešten u prodavnici dolara, gde King traži sreću i smisao života — dok takođe igra neke od muških stereotipa na koje je naišla usput.

 

 

"Try Jesus" je treći singl sa LP-a, nakon sjajne saradnje sa Mirandom Lambert "Drunk (And I Don't Wanna Go Home)" i dueta Dierksa Bentleyja "Worth a Shot".

Uoči objavljivanja muzičkog spota, Kingova je ispričala priču o snimanju muzičkog spota, pronalaženju svoje vere, ponovnom povezivanju sa svojim korenima na Come Get Your Wife — i kako je bivanje majkom13-mesečnog sina Luckeya promenilo njen život.

„Kada je pesma Try Jesus ’ušla u moj život’, to je bilo na način pokušavam da shvatim šta je moja vera, ja sam majka. Kako da naučim svog sina šta je ispravno i pogrešno? Šta ja uzimam od svog odrastanja?  Hrišćanstvo i Bog su mi ’gurnuti’ u srce, i rečeno mi je šta da radim i kako da verujem, i da postoji samo jedan način da to uradim. Nekako sam se borila protiv toga. I kako sam postajala starija, shvatila sam da svako ima sposobnost da se poveže i ima sopstvenu ljubav sa Bogom na svoj način.“.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika