MARFA MOTEL su objavili video za svoj drugi singl

Teksaško - nemački bend čiji album Wild Life Strangers izlazi 18. novembra

Rock'n'Rroll trio MARFA MOTEL poreklom iz Teksasa a stacioniran u Nemačkoj, objaviće svoj LP album Wild Life Strangers 18. novembra. Nakon objavljivanja privlačnog, ali podsvesno uznemirujućeg prvog singla Feel It, bend sada otkriva neoprostivo drski video za još jednu numeru sa albuma: They Call Me The Devil.

Divlji gitarski rifovi MARFA MOTEL-a, suludo tesne ritam sekcije i sirove ljudske emocije nude „mnogo stvari oko kojih možete da obavijete svoju glavu i srce“, komentariše pevač, tekstopisac i gitarista MARFA MOTEL-a Taylor Chess.

 

Marfa Motel, Foto: PROMO

 

Više od dve decenije, Tailor Chess začinjava svoj brend zanosne rok muzike eklektičnom mešavinom zvučnih i vizuelnih uticaja. Od svog debitantskog EP-a Inside Out 2019. godine, MARFA MOTEL su evoluirali od rock benda pod jakim uticajem skate punka u zaista nepoznatu teritoriju: sa samostalnim Give Me Fire iz 2021. godine, MARFA MOTEL se etablirao kao savremena inkarnacija rock'n'rolla.

Bend je objavio dva EP-a i jedan samostalni singl od svog osnivanja 2019.

Wild Life Strangers, uključujući samostalni singl Give Me Fire, nedavno Feel It i najnovije izdanje They Call Me The Devil, snimili su Markus Born, Dirk André i Jakob Morschewskiu studijima AZF, miksovao Tobias Schirmann, a masterirao Howie Weinberg u Los Anđelesu. Dizajn je delo Kamil Wildeiz iz Heart Taped Designs. Svaki od video snimaka singlova kreirao je Mirko Witzki za Witzki Visions.

Taylor Chess iz MARFA MOTEL-a piše: „They Call Me The Devil zaista znači da se pojaviš gde god da se pojaviš, da uđeš kao gad jer ti se tako prohte i uzmeš ono što želiš. Zapalite ovo mesto, otiđite sa najzgodnijim ribama u baru, odvedite ih kući, provedite paklenu noć i počnite da pišete ovu pesmu ujutru, još uvek sa seksom u vazduhu." (tekst: promo)

MARFA MOTEL su:

Taylor Chess – tekstovi i muzika, vokal, gitare, bas gitara

Simon Schneider - bubnjevi

Nico Peifer – bas gitara

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika