Massa - Sve Je OK

Izšetao iz Detmeća i napravio svoju stazu

 

MC i trubač s dvadesetgodišnjim muzičkim iskustvom odlučio je svoj autorski rad pustiti da ugleda svetlo dana i izbacio je prvi singl. Pesma naziva Sve Je OK rezultat je saradnje s ljudima iz krugova u kojima se Massa proteklih decenija kretao. Massino ime možda na prvu ne zvuči poznato, ali detaljnijim istraživanjem upoznaćete njegovo delovanje u rap-rock sastavu Detmeć. Onu plesniju i manje oštru stranu možete čuti kroz sviranje u možda najboljem amaterskom jazz orkestru u Hrvatskoj – Big Band Požega, kao i najplesnijem disco-funk sastavu Electric Corn.

Za spoj hip-hopa, popa i jazza u pesmi Sve Je OK zaslužni su neki od najboljih hrvatskih muzičara, prijateljstvo i želja za autorskim izražavanjem, a to su:

Muzika:  Mario Pavlić/Vladek Štefek

Tekst: Karlo Ćavar

Aranžman: Mario Pavlić

Mix&Master: Hrvoje Pandžić

Kamera:  Mislav Žabarović

 

Massa, Foto: YT printscreen

 

Muzičari:

Bubanj: Mario Klarić

Bass: Zvjezdan Marjanović

Gitare: Mario Pavlić/Vladek Štefek

Keys: Mario Pavlić

Gudači: Marko Glogović/Edita Kolovrat/Marta Balenović/Tonko Marković/Filip Kojundžić

Back vokali: Ivan Končić/Dorotea Orosi

Aranžman za Sve je ok potpisuje Mario Pavlić, dok je za mix i master zaslužan Hrvoje Pandžić, perspektivni mladi producent i audio-inženjer, Massin prijatelj i bubnjar Detmeća.

Pesma izlazi pod Detmeć etiketom, a sam bend također najavljuje novi materijal i rad na drugom albumu.

“Počašćen sam što sam s vrhunskim glazbenicima imao priliku napraviti feel-good pjesmu koja bi u ovim brzim i ludim vremenima ljudima trebala donijeti komadić mira i vremena za sebe. Vjerujem da ćete uživati u njoj onoliko koliko smo ju mi uživali stvarati.” – izjavio je Massa. (izvor: Radio Valis Aurea)

Vedra, vesela i šarena pesmica i spot pravo su osveženje ovih dana, navijamo za Massu.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika