Meghan Trainor - Made You Look

Pevačica vraća svoje samopouzdanje pesmom i spotom

„Napisala sam sebi himnu samoljublja. Iako sam imala bebu, prošla sam kroz muke ali sam ovom pesmom to prevazišla", rekla je Trejnor o singlu na njenom nedavno objavljenom albumu Takin' It Back.

Iznutra i spolja, Meghan Treinor je u svojoj zoni. Dok deli svoj peti studijski album Takin' It Back – povratak u formu inspirisan doo-woop-om sa kojim je izašlana scenu na svom debitantskom albumu Title iz 2015. – pevačica i tekstopisac slavi godine ličnog rasta sa videom koji vraća samopouzdanje u himni samoljublja „Made You Look“.

 

Meghan Trainor, Foto: YT printscreen

„Nakon bebe, teško sam se borila da se osećam seksi. U stvari, napisala sam ovu pesmu dok sam bio gola i pevala refren pod tušem“, rekao je Trejnor u izjavi. „Mogu da nosim sve ove prelepe stvari, ali izgledam bolje bez svih tih sranja. Iako ste dobili bebu, prošli kroz to i vaše telo to pokazuje, i dalje ste seksi.”

„Pokušala sam da napravim doo-wop feeling koji sam imala na početku svoje karijere, ali verzija iz 2022. godine“, podelila je ona o albumu. „Ovo je od nove Megan koja je žena i mama sa bebom. Ovo je od mene sada. Odlučila sam da dam ljudima šta žele, ali sa mojim začinima. Htela sam da napravim svoj naslov 2.0.”

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika