Meghan Trainor - Made You Look

Pevačica vraća svoje samopouzdanje pesmom i spotom

„Napisala sam sebi himnu samoljublja. Iako sam imala bebu, prošla sam kroz muke ali sam ovom pesmom to prevazišla", rekla je Trejnor o singlu na njenom nedavno objavljenom albumu Takin' It Back.

Iznutra i spolja, Meghan Treinor je u svojoj zoni. Dok deli svoj peti studijski album Takin' It Back – povratak u formu inspirisan doo-woop-om sa kojim je izašlana scenu na svom debitantskom albumu Title iz 2015. – pevačica i tekstopisac slavi godine ličnog rasta sa videom koji vraća samopouzdanje u himni samoljublja „Made You Look“.

 

Meghan Trainor, Foto: YT printscreen

„Nakon bebe, teško sam se borila da se osećam seksi. U stvari, napisala sam ovu pesmu dok sam bio gola i pevala refren pod tušem“, rekao je Trejnor u izjavi. „Mogu da nosim sve ove prelepe stvari, ali izgledam bolje bez svih tih sranja. Iako ste dobili bebu, prošli kroz to i vaše telo to pokazuje, i dalje ste seksi.”

„Pokušala sam da napravim doo-wop feeling koji sam imala na početku svoje karijere, ali verzija iz 2022. godine“, podelila je ona o albumu. „Ovo je od nove Megan koja je žena i mama sa bebom. Ovo je od mene sada. Odlučila sam da dam ljudima šta žele, ali sa mojim začinima. Htela sam da napravim svoj naslov 2.0.”

Autor vijesti Maja Jovanović

0 Komentari

Korisnici
Logovanje korisnika