Lu Jakelić – Kuća

Ova mlada i talentovana kantautorka zaista ima šta da kaže

Pošto je singlovima „Zidovi" i „Sjene" najavila svoj drugi album simboličnog naziva „Šesto čulo", Lu Jakelić je sve bliže njegovoj realizaciji.

Ova talentovana kantautorka je sada objavila  pesmu i video „ pod imenom Kuća", koja definitivno potvrđuje kako će njeno dugoočekivano studijsko izdanje biti ozbiljan konkurent za osvajanje brojnih muzičkih nagrada. Melanholičnu muziku i setne stihove potpisuje upravo Lu, a pesmu je sjajnim aranžmanom obogatio producent Rejhan Okanović.

 

Lu jakelić, Foto: YT printscreen

 

„Kuća je jedna od okosnica novog albuma i produkcijski smo svi na nju ponosni. Dovršetkom snimanja pjesme, a sada i spota, zaključila bih da je ovo pjesma za sve koji su ostali hrabri, otporni, izdržljivi u životu. Za one, koji nisu izgubili žar za radosti življenja čak i u trenucima teškoće ili samoće. A povrh svega, Kuća je podsjetnik da vrijedimo onoliko koliko vjerujemo u sebe, a to je nešto što se vježba cijeli život. I naravno, da sami za sebe možemo učiniti mnogo, pa ako treba i promijeniti se iz temelja na bolje", izjavila je Lu Jakelić.

Reditelj Filip Filković napravio je atmosferičan video snimljen je u jednom kadru, na čijem snimanju je učestvovalo 15 statista a uspešna prva saradnja izrodila je sjajan spot koji se nadovezuje na prethodne video radove.

Ova mlada i talentovana kantautorka zaista ima šta da kaže, pratite njen rad.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika