Iggy Pop se vratio sa novim singlom!

Sirova, energična „Frenzy“, pankerska skroz, za skakanje i vitlanje

Nova numera Iggy Popa, „Frenzy“, objavljena je za Atlantic and Gold Tooth Records, izdavačke kuće producenta Andrewa Watta, koji je bio za pultom tokom rada na „Frenzy“ na kojoj su učestvovale sve same zvezde: Watt, Duff McKagan iz Guns N’ Roses i Chad Smith iz Red Hot Chili Peppersa.

Wat, koji je ranije radio sa Ozzy Osbourne, Postom Maloneom and Justinom Bieberom, trebalo bi da producira Iggyjev novi album, koji će biti njegov prvi od albuma „Free“ iz 2019.

 

Iggy Pop i Andrew Wat, Foto:Danny Clinch 

 

U izjavi u kojoj je najavljivao novi ugovor sa izdavačkom kućom, Watt je rekao: „Iggy Pop je je..na ikona. Pravi original. Momak je izmislio scenski skok.“

„Još ne mogu da verujem da mi je dozvolio da snimim ploču sa njim. Počastvovan sam. Ovaj album je kreiran da bi se puštao onoliko glasno koliko vaš stereo bude mogao da se pojača, dakle, pojačajte i izdržite…”

 

Iggy Pop, Foto (artwork): YT printscreen

 

Takođe, Iggy Pop bi trebalo da objavi slavljeničko izdanje povodom desetogodišnjice izlaska svog albuma „Apres“ iz 2012. u okviru Record Store Black Friday sledećeg meseca (25. novembra).

Slušajte Frenzy na najjače i po mogućnosti skačite uz nju, prijaće vam, pogledajte samo Iggyja.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika