Grupa Koprive ft Dimma & Phoebe - Nostalgija

Uz podršku ekipe iz „Muzzik“-a realizovan je i spot za pesmu „Nostalgija“, koji je delimično sniman u Engleskoj

Grupu „Koprive“ čine Branko Milanović (gitarista, kompozitor, tekstopisac i aranžer) i Slobodan Boba Orlić (producent), sa gostujućim pevačima.

Grupa simbolizuje povratak u prošla vremena, i predstavlja obnovljenu saradnju muzičara koji su saradjivali tokom poslednjeg veka prošlog milenijuma. Znajući da Milanović komponuje i piše  tekstove u retro-pop maniru, Boba Orlić inicira studijsku realizaciju desetak kompozicija, i uz gostujuće pevače na projektu i podršku grupe „Ljubičice“, dvočlana grupa počinje rad u studiju Akademija – Krokodil.

Prvi od pevača sa kojima je počela saradnja bio je Dimitrije Dima Petrov, koji je otpevao veći deo pesama. U toku rada na projektu, pevačica Phoebe Fisher došla je iz Engleske i snimila sa Dimom duetsku kompoziciju „Nostalgija“ (deo teksta Una Orlić prevodi na engleski jezik). Na projektu „Koprive” se nalaze još dva iskusna, prepoznatljiva vokala, Sanja Bogosavljević koja je upečatljivo otpevala pesmu „Pošalji mi znak“, i Igor Simić, odličan u pesmi „Šareni snovi“.

Uz podršku ekipe iz „Muzzik“-a realizovan je i spot za pesmu „Nostalgija“, koji je delimično sniman u Engleskoj. U toku su pregovori sa izdavačima, uz planove za snimanje još spotova.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika