Život je tvoj, ne brini šta će drugi reći!

Ovu je poruku poslao autor pesme, Valdera u singlu „Uživam”

Vlatko Iljačev (Vlado Iljač) iz Bogdanaca, Severna Makedonija, koji nastupa pod imenom Valdera, ovih dana je objavio novi, autobiografski singl i video spot. Reč je o pesmi „Uživam”, za koju je muziku i tekst napisao Iljačev, a aranžman Dino Zukić, u čijem studiju u Skoplju je snimljen. To je rock pesma u kojoj će, kako kaže Vlatko, svako naći sebe u njenim rečima jer podstiče mlade da žive za sebe, a ne za druge.

„Mi, Makedonci, živimo po tuđim standardima. Brinemo šta će drugi reći o nama, šta će misliti, ali nikada se nismo pitali šta iskreno želimo da radimo od srca. To je poenta pesme. Hajde da ne brinemo šta drugi misle o nama, već da živimo na svoj način jer ne možemo svima da ugodimo. Neka ova pesma postane himna koju svi čuju i pomozi im da se oslobode brige šta će drugi reći da je život jedan“ kaže Valdera.

 

Valdera, Foto: YT printscreen

 

Muzika: Valdera (Vlado Iljač)

Tekst: Valdera (Vlado Iljač)

Aranžman: Dino Zukić

Mixed and Recorded: Dino Zukić

Mastering: Dino Zukik

Studio: Dino's Home Studio (DHS)

Video spot je snimljen na vetrenjačama u Bogdancima, koje su dobile posebnu dozvolu ELEM-a. Spot su napravili Gordan Božinovski i Bili D. Iljačev se takođe zahvalio opštini Bogdanci i Javnoj sobi iz Skoplja, koji su pomogli u realizaciji spota.

Valdera kaže da je ovo samo početak i da od njega možemo da očekujemo mnogo novog materijala. (izvor: Drnka.mk)

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika