Slovenački GHB objavio nov singl ,,Art of isolation“

Ne struji samo singl, već je i album u etru!

Grega Habić Band (GHB) objavio je osmi studijski album pod nazivom “Never Back Down”. Izlazak albuma propraćen je sa dva video singla za pesme “Art of Isolation” i “Dance”.

GHB je svoju muzičku avanturu počeo daleke 2009. godine objavljivanjem debitantskog instrumentalnog albuma gitariste Grege Habića “Rebirth”. Tokom godina bend je snimio još osam studijskih albuma, istovremeno svirajući što je moguće više uživo. Vrhunac je svakako bio uvodna svirka legendarnom škotskom bendu Nazareth u ljubljanskom prostoru Križanke.

Novi studijski album “Never Back Down” je vokalno orijentisana ploča. Sam Grega je snimio vokale na četiri pesme, dok je Blažkino pevanje prikazano na dodatne dve. Prateće vokale snimile su Nina Bauman i Mirjana Ćirović.

Veliki kreativni doprinos na ploči je doprinos bubnjanja Klemena Markelja i njegovog svestranog muziciranja. Klemen je napisao i pesmu “Camel on the run” koja se ističe kao jedina džez kompozicija na novom albumu.

Novi album je predstavljen na svim najvećim platformama za distribuciju digitalne muzike. Singl i video ovog spota možete ispratiti na našim TV kanalima.

Autor vijesti Mihajlo Kitevski

Korisnici
Logovanje korisnika