Dva odlična singla kao najava albuma Milice Šerbedžije

Mimi Šerbedžija, koja se krije iza alijasa Eliot Alma, predstavlja već drugi singl s novog albuma „Eliot and I“!

Milica - Mimi Šerbedžija ili umetnički Eliot Alma, iz umetničke porodice Šerbedžija – Udovički, sveže ime na regionalnoj muzičkoj sceni, u nekoliko dana je predstavila dve pesme  sa svog novog albuma koji izlazi ovog meseca: „Eliot And I“ i „Unchained“.

 

Mimi je kreirala lik, Eliot Almu, kroz koju će predstaviti pesme koje govore o njenim najintimnijim i najiskrenijim mislima, osećanjima i životnim iskustvima. Sve pesme snimljene su u Eve studiju u Mančesteru, odmah nakon što je Mimi diplomirala na „Paul McCartney's Institute For Performing Arts“ u Liverpulu. Bend koji je odsvirao sve na albumu čine njeni prijatelji i kolege sa fakulteta - Daniel Astles, Zack Smith, Bobby Finnegan, Enric Verdaguer i Louie Miles. EP izdanje, sastavljeno od šest pesama, producirao je Finn Howells, a svu muziku i tekstove je napisala Mimi.

 

 

 

Nakon najavnog singla „Eliot And I“, krajem ovog meseca stigao je i drugi singl, praćen video spotom, i to za pesmu „Unchained“. Rođena u Londonu, a odrasla u Los Anđelesu, Londonu i Rijeci, Mimi je dete svakog od tih gradova, sa svakim od njih se poistovećuje na poseban način, a pesme piše na engleskom, koji joj je maternji jezik. Od ove jeseni jedan će duži period vremena provesti u Zagrebu, odakle će u svet pustiti Eliot Almu.


 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika