BOGUNOV - Sakupljač perja

Odličan rock’n’roll singl ljubljanskog benda

Ljubljanski rock bend Bogunov koga čine Ognjen Zeljić – glas,Peter Pavičić - gitara, back vokal,Vladimir Zelić - gitara, back vokal,,Rok Skoliber – bubanj,Rok Škrlj - bas gitara, predstavio je singl pod nazivom “Sakupljač perja” kojim ujedno najavljuje i novi album koji će biti objavljen do kraja godine. Ovog puta su pozvali zanimljivog gosta – Marka Heraka, basistu legendarne grupe Pomaranča.

Pesma je napisana u klasičnom rockenrol maniru, koja s modernom produkcijom, aranžmanom i tekstom izbegava patetiku duha prošlosti.

“Sakupljač perja” snimljen je ovog leta u ljubljanskom studiju Evolucija. Muzički producent je Simon Jovanović koji je u svojoj dugoj karijeri sarađivao sa brojnim poznatim muzičarima.

Njihov album prvenac “More bijesa” nastajao je 15 godina, izdat je pred pandemiju koja je onemogućila planirano predstavljanje albuma na koncertima u regionu ali su to ubrzo nadoknadili atraktivnim live stream koncertima.

Dve godine posle prvog, počeli su rad na drugom studijski album koji će pod okriljem izdavačke kuće Dallas Records istovremeno da bude objavljen u Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji. (izvor promo)

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika