FLIRRT - Ko leživa

Još jedna pesma za evergreen kolekciju slovenačke muzike

Na njihovom YouTube kanalu piše: „Ko leživa“ je pesma posvećena konačnoj ljubavi. To je pesma koja nosi svu našu ljubav koju delite sa nama već 25 godina. HVALA za nju i hvala što ste bili sa nama #25 godina Živela ljubav!“

Jedna od slovenačkih grupa koje možemo nazvati pop-plemstvom“, Flirrt, (nastavak grupe Flirt) koja je ušla u anale hitovima „Romeo i Julija“, „Ko je ni“, „Njena balada“, „V mojem telemo“ i „Inja“, slavi 25 godina postojanja  koncertom u ljubljanskoj Festivalskoj dvorani, a predstavila je i novu pesmu Ko leživa.

Nakon što je prošlogodišnja nova verzija slovenačkog evergrina, „Romeo i Julija“ tri nedelje bila na vrhu liste najtraženijih pesama a  proleće je bilo obojeno hitom „Kako si kaj?', bend Flirrt šalje novu pesmu „Ko Leživa“ u kosmos radio stanica i njom se vraća svojim muzičkim korenima.

„Ovo je veoma emotivna i lična pesma“, kaže autor i pevač benda Rok Lunaček. "Za mene je ostati sam na ovom svetu, bez srodne duše, nešto najbolnije što mogu da zamislim. Cela pesma je omaž tome da nađemo nekoga ko je pravi za nas u ovom životu i trenutku kada nas ta osoba pronađe i dodaje smisao celom našem boravku."

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika