Nickelback - High Time

Treći singl sa albuma koji izlazi za nekoliko dana

Nickleback su započeli ovu nedelju predstavljanjem „High Time“, trećeg singla sa albuma „Get Rollin“, koji će biti objavljen ovog petka, 18. novembra, preko BMG-a.

Prvi pesma s novog albuma koji ova grupa objavljuje posle 5 godina pauze, „High Time“, vodi slušaoce na maglovito putovanje kroz zemlju u kojoj je sve kako treba, veselo i šareno. Nova numera je odvojena od prethodnih singlova sa albuma, oštre „San Quentin“ i nostalgične „Those Days“ sa funky groovom i country rock prizvukom, i vodi nas na bezbrižno putovanje sa dobrim prijateljima. Novi singl podiže vaše raspoloženje (namera igre reči) svojim zaraznim, pevljivim refrenom  i prepoznatljivim harmonijama.

 

Nickleback, Foto: All About The Rock

 

Nicklebackova 10. studijska ploča Get Rollin' biće dostupna preko digitalnih platformi i fizičke kupovine CD-a od 18. novembra. Pored „Those Days“ i „San Quentin“, album će sadržati još devet novih pesama a delux izdanje će dodati četiri bonus numere – akustične verzije „High Time“, „Just One More“, „Does Heaven Even Know You’re Missing?“ i „Horizon.“ Standardne i ekskluzivne verzije albuma će takođe biti dostupne i na vinilu 2023.

Slušajte ovu zaraznu pesmicu i krenite s njima na putovanje.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika