„Moja mama ma depresję” je drugi singl s novog albuma

„Moja mama ma depresję i siedem innych piosenek o miłości“ je upravo ugledao svetlost dana

Evo nove pesme s upravo objavljenog albuma izuzetnog poljskog autora i izvođača Nawrockog.

 Grzegorz Nawrocki je poljski muzičar, kompozitor, tekstopisac. Svoju prvu grupu imao je u Berlinu 1989-1993. Po povratku u Trójmiasta, svoj rodni grad, osnovao je bend Ego, sa kojim je 1997. snimio psihodelični rok album „Sviatovid”. Međutim, tek je njegova aktivnost u Ženskoj grupi koju je osnovao donela Nawrockom popularnost i pažnju kritičara.

Najvažniji singlovi Nawrockog uključuju pesme poput „Marčelo“, „Kašubski šaman“, „Usavršavam gubljenje vremena“ ili „We Are the Mutants“ i „Łajka“ sa poslednjeg albuma.

 

Nawrocki, Foto: YT printscreen

 

Nawrocki o izlasku novog albuma i još jedne pesme i spota kaže: „Petnaestog novembra „Moja majka je depresivna i još sedam pesama o ljubavi" je ugledala  svetlost dana. Pesma „Dobri ljudi" sa ovog albuma je objavljena nešto ranije a sad je pred vama i naslovna pesma albuma  „Moja mama ma depresję“. Moja želja je da tračak krhke vere u čoveka poteče u svemir u ovim čudnim, brutalnim vremenima.“

Autor muzičkog spota je mladi Konrad Kulczinski Filmlab, a snimanju je pomogla „pouzdana grupa za podršku“: Grazina Rigall, Marta Handschke i Cosmos Timan.

Inače, Muziku Nawrockog, poljsku muziku kao i muziku celog sveta možete da pratite na MUZZIK TV i radio kanalima World Wide Music (WWM).

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika