Božanska intervencija J.R. Augusta

Treći spot kojim se nastavlja predstavljanje albuma „Still Waters“

Izuzetni hrvatski kantautor J.R. August, upravo je predstavio svoju novu pesmu i spot pod nazivom „Divine Intervention“ sa albuma „Still Waters“.

Prethodni spotovi za pesme „Dealing With The Pain“ i „I Forgive Her“ , kojima je predstavio album bili su raskošni u svakom smislu, utoliko je veće iznenađenje novi spot koji je sasvim minimalistički snimljen telefonom i sav u tamnoj gami crne i crvene boje.

 

J.R: August, Foto: Sound Cloud

 

„‘Divine Intervention’ je pjesma koja album ‘Still Waters’ dijeli na dva dijela. Temu pjesme još uvijek nisam prokužio jer je to jedna od onih koja je samo ‘izletjela’ iz mene i nisam joj htio stajati na putu. To je također pjesma na kojoj se pojavljuje jedini ‘živi’ instrument, akustična slide gitara, koju je odsvirao moj brat Alen. One take spot za pjesmu snimili smo u 1. 11. 2021. u ponoć pa me to potaknulo da taj uradak objavim tek sad, godinu dana kasnije. Spot sam režirao ja, snimila ga je moja partnerica Jasmina, a moji prijatelji Barbara Micek i Kruno Laljak pristali su, kao i u prethodna dva, glumiti i u ovom spotu.“ Rekao je ovim povodom J.R: August.

A u osvrtu hrvatskog muzičkog časopisa Rockomotiva, o ovom izdanju njihov novinar kaže: „Posebnost J.R.-ovih albuma je da svaki ima jedinstvenu intimnu priču i slušatelji tek kritičkom analizom pjesama dolaze do važnih poruka. Prošlog tjedna J.R. se sa sva četiri izdanja našao na top listi najprodavanijih albuma, a u ostvarenju tog uspjeha J.R.-u je pomogla i nedavna koncertna promocija albuma „Still Waters“ u punom Vintage Industrial Baru za koju je dobio samo pohvale. Uz sve ostale glazbene nagrade, ovo je još jedan u nizu motivacijskih faktora za glazbenu karijeru jednog od najboljih domaćih kantautora od kojega u budućnosti s pravom očekujemo još veći domaći, ali i međunarodni uspjeh.“

Slušajte ovu zaista predivnu pesmu koju J.R.August peva svojim nesvakidašnjim glasom i uživajte.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika