OSA kažu: Stavi nas tamo ispod

Ovo je najava albuma „Zzzzzzzzzzz”

Punk rock kvartet One Step Away novim singlom „Stavi nas tamo ispod” najavljuje treći album „Zzzzzzzzzzz”, koji će svetlo dana ugledati za dve nedelje  i predstavlja novog člana sastava.

Bend se oprostio s drugim gitaristom Domagojem Čokonajem, a zamenio ga je Nino Rašidagić (Pičke Vrište, Fast Response), koji se publici službeno predstavio na nedavnom dvostrukom koncertu u Vintage Industrialu.

OSA (One Step Away) su Zoran Piberčnik (bas, vokal), Bojan Kurbanjev (gitara), Nino Rašidagić (gitara) i Marko Kuhar (bubnjevi).

OSA je izvođač Dostave Zvuka.

OSA je kroz godine stvorio prepoznatljiv zvuk, suprotstavljajući razigrane melodije i brzi ritam s grubim emotivnim vokalom Zorana Piberčnika i surovo iskrenom lirikom socijalne tematike. Njihov treći singl „Stavi nas tamo ispod“ na poletnoj gitarskoj podlozi kroz necenzurirane metafore i sarkazam progovara o osećaju manje vrednosti i nedostatku empatije kod pojedinaca.

Singl je snimio i producirao Dražen Gavrilović Gara (Podroom studio), za mastering se pobrinuo Pavle Miholjević, dok je za videospot zaslužan Dinko Šimac (Beyond Pines Films). Muziku potpisuje ceo bend, a tekst je napisao Zoran Piberčnik.

Singl „Stavi nas tamo ispod“ dostupan je putem YouTube kanala benda, a album „Zzzzzzzzzzz”, s kog smo prethodno čuli singlove „Kutak ljubavi” i „Sada je (naj)bolje” biće objavljen 6. decembra pod okriljem diskografa Dostava Zvuka i dostupan na svim streaming servisima. (izvor: Promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika