Velahavle - Dok plešemo sami

Promocija novog materijala u beogradskoj ZAPA BAZI

Sarajevski bend Velahavle je objavio spot za singl "Dok plešemo sami" s albuma "22:22".

Muzika su radili Samir Hodović i Nino Škiljić, tekst Samir Hodović, produkciju/Mix/Master Vlado Džihan, snimano je u Milkshop Studiju u Beču a koproducent je bio Nino Škiljić.

Režiju spota potpisuje Mario Ilić kome je ovo druga saradnja s bendom Velahavle, režirao je i spot za singl "U ovom gradu", s kojim su Velahavle najavili novi album početkom 2022. godine.

„Kada je album bio gotovo završen, razgovarali smo o tome na koji ga način vizuelno predstaviti. Za mene je ovaj album od samog početka imao filmsku vibru te me asocirao na neke omiljene filmove kao što su 'Closer', 'Lost in Traslation', 'Fallen Angel', koji su nam poslužili kao referenca i koji se prožimaju kroz oba spota kao neki mali omaž", istakao je Ilić.

Osim Marija Ilića, na spotu su radili i Marija Đondović, kreativna direktorka, Boris Andrejević, color korekcija i drugi.

Velahavle će 1. decembra održati koncert u Beogradu, u novootvorenom klubu ZAPA BAZA, a trenutno rade i na novom albumu, koji će biti objavljen početkom naredne godine. (info: promo)

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika