Ringo peva: Everyone and Everything!

Vesela, praznična Love & Peace pesmica čuvenog Beatlesa

Ringo Star, jedan od četvorice iz najslavnije muzičke postave na svetu, bubnjar The Beatlesa,  objavio je novi video za pesmu „Everyone and Everything“ koju je napisala Linda Perry, sa njegovog nedavnog izdanja EP3, koji je upravo izašao na 10-inčnom vinilu i plavoj kaseti. Šareni snimak režirao je pop umetnik i vlasnik galerije La-La Land iz Los Anđelesa, Kii Arens, koji je prethodno režirao video za pesmu Glena Campbella iz 2011. „Ghost on the Canvas“.

„Toliko sam se zabavio dok sam pravio ovu ploču, i volim što vinil i ovaj video za nju izlaze na Dan zahvalnosti“, kaže Ringo. „Kao što sam već rekao, svaka pesma na ovom EP-u se odnosi na Peace and Love. A ova pesma koju je Linda napisala za mene ima tako lepu poruku, podseća nas da budemo zahvalni, da dajemo, da budemo više mira i ljubavi.”

 

Ringo Star, Foto: YT printscreen

 

Na snimku se nalaze snimci Ringa kako svira bubnjeve na plaži, isečeni slikama kako hoda ispred šarenih pozadina, kao i fotografije iz ranih dana njegovog života i karijere.

„Osećam da smo zaista uhvatili pozitivnu energiju pesme u ovom videu, bilo je tako sjajno raditi sa Kii i voleo sam da snimam na plaži“, kaže on. „Nadam se da će ovo svima doneti radost, mir i ljubav dok krećemo u praznike.

Jedan je Ringo Star!

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika