Pevačica Sanela Josipović “Sassja” objavila je novi singl - “Znam”

Spot  koji prati pesmu, svojom jednostavnošću stavlja fokus na emocije i poruku koju ona nosi

Vest pisala: Katarina Žilavi

 

Sanela Josipović, poznatija kao “Sassja”, hip-hop je muzičarka rođena u Tuzli 1988. godine. Karijeru je započela 2010., kada je objavila pesmu pod imenom “Ostavi da gori”. Naredne godine, izdala je svoj prvi album projekat – “Demo 2010/11” koji je sadržao 7 pesama. 2014. godine pridružila se hip-hop kolektivu i izdavačkoj kući FM JAM, sa kojima je i danas u bliskoj saradnji. Prvi zvanični studijski album objavila je 2015. u okviru koga su se nalazili pesme “Clash” i “Etikete”, uz pomoć kojih se po prvi put našla pri vrhu regionalnih muzičkih lista.

Ovim singlom Sassja nam simbolično poručuje da “zna” koliko je teško ukoliko se ne uklapaš u kalup društva, kada si “kontra I ne uklapaš se u sistem”. Koreografija kao glavni fokus spota prikazuje veliki broj emocija na izuzetno graciozan način stavljajući ih u prvi plan. Spot je napravljen u režiji sa Tajanom Dedić – Starović iz Pink Room Studija. Plesači koji su na maestralan način predstavili priču su Dalibor Đaković I Melisa Činić koja je takođe učestovala i u pevačicinom prethodnom spotu “Tišina”.

Nakon duže pauze u  kojoj je došlo do potpune promene smera muzike, počevši sa singlom “Tišina”, Sassja je odlučila da se okruži timom ljudi koji njenu kreativnu viziju znaju da pretvore u stvarnost. Rezultat nastavka saradnje između ovih izvanrednih kreativaca je upravo još jedan uspešan singl koji je tekstom pisanim zajedno s Sassjom upotpunio Rok Kovač, poznatiji pod imenom Kantriman, on potpisuje i produkciju, dok Marko Gaćina stoji iza mixa I masteringa pesme.

Sassja je, inače, sa svojom pesmom i pratećim spotom “Ljubi seka” bila jedan od finalista na konkursu Muzzik Video Awards 2K21 u kategoriji NAJBOLJI HIP HOP VIDEO.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika