Senidah ima album sa pesmama za sve prilike

Na drugom studijskom albumu „Za tebe” našao se i duet sa domaćim reperom poznatim pod umetničkim imenom Surreal

 

Vest pisala: Natalija Lakić

 

Balkanska trap diva – Senidah, objavila je nekoliko spotova za svoj drugi studijski album pod nazivom „Za tebe”. Na albumu našlo se 15 pesama, od kojih je publika tri: „Behute“, „Jadnaja“, „Dva prsta“, već imala prilike da čuje. Sa ostalim pesmama muzička zvezda prošla je kroz sve žanrove, od drilla i trapa, preko drum and basse zvuka do velikih pop balada. 

„Želim da vam se svaka pesma nađe za neku priliku, da vam pevam i kada vam treba oslonac ili vam nedostaje party friend“, izjavila je Senidah za slovenačke medije.

Muzički kritičari kažu da je pevačica prevazišla okvire žanra i da novi album prati jedinstveni modni identitet i izraz. Za publiku iz Srbije zanimljivo je da na novom albumu Senidah predstavlja i duet sa domaćim reperom Filipom Arsenijevićem, poznatijim pod umetničkim imenom Surreal.

Kritičari navode da je novi album svojevrstan kolaž koji podseća na dosadašnju diskografiju Billie Eillish. Na prvom albumu za Senidah se moglo reći da je žena snažnog i dominantno muškog glasa, a na drugom albumu pokazuje šta taj glas sve može šetajući kroz različite žanrove.

 

Gledamo trejler za album pod nazivom „Za tebe“.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika