Cullen`s Sister Gledaju prema vrhu

Croatia Records predstavlja drugi single benda koji donosi sveži, novi zvuk na regionalnu scenu

Posle uspešnog objavljivanja prvog singla, „Svijet za mene“, bend Cullen´s Sister, pod okriljem diskografske kuće Croatia Records, kao najavu svog prvog albuma

„Retrogradni Merkur“, objavljuje drugi single pod nazivom „Gledam prema vrhu“.

 Ovo je pesma koja je inspirisana ličnim iskustvom ie pričama osoba koje se bore s raznim preprekama u životu, vlastitim nesigurnostima, izazovima, bolestima, a koje ne odustaju i ne daju da ih to porazi. Opisuje put do spoznaje o vlastitoj snazi, ljubavi prema sebi i mogućnosti pretvaranja svega negativnog u motivaciju za uspjeh. Motivirajuća je za sve jer se svi mi s nečim u životu borimo.

Produkciju i mix pjesme „Gledam prema vrhu“ potpisuje Oleg Colnago.

Prati ga video spot u produkciji i režiji Dominika Belančića.

Za vizualni identitet zaslužni su stilistkinja Kristina Deranja, Tereza Palić / Glow Cut su bili zaduženi za make up a tu je i fotograf Karlo Pavlić.

 

Cullen s Sister, Foto: PROMO

 

Snimanje je bilo dinamično i zanimljivo jer su članovi benda, osim tipične svirke, preuzeli i sportske glumačke uloge u priči. S obzirom da se probio led na snimanju prvog spota, sve je proteklo u opuštenom i zabavnom tonu s puno anegdota na tri lokacije, u Leon Gym-u, Pinocchio`s Gin House i Glazbenoj kući u Zagrebu.

Inače, za one koji to ne znaju, Cullen´s Sister su alternativni rock bend nastao 2020.godine. Osnivači i autori svih pesama su Anica Šarić (vokal) i Darel Bavčar (gitara), dubrovačko - riječka kombinacija s bazom u Zagrebu.

Bend karakteriše moderan alternativni rock zvuk u kombinaciji s loopovima, ambijentalnim i elektroničkim elementima. (izvor: Promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika