"Kaži mi" je leto usred zime

Plodotvorni duo izbacio je već dva spota ove godine, ovo je treći

 

Jelena Milanović je iz Srbije otišla u Crnu Goru, upoznala DJ-a Psychasso i sa njim zajedno, pre nekoliko godina, počela da pravi muziku.

Ovo dvoje saradnika, prošle godine su, baš u ovo vreme, objavili obradu pesme benda Sport i reinkarnacija - „Čika” iz 2015.

Sada su pred nas izneli novu pesmu i novi spot pod nazivom „Kaži mi“.

Jelena, koja se sada pojavljuje pod prezimenom Keke, rekla je u vezi sa izlaskom novog materijala: „ Posle skoro godinu dana uspeli smo da izbacimo našu najdražu pesmu, u kojoj smo želeli da ubacimo retro, disko imoderan zvuk u isto vreme. Dosadašnji utisci su veoma pozitivni, primećujemo da ljudi mogu da osete vajb koji mi dajemo prilikom stvaranja pesme:“

Posle kraće pauze, Jelena Keke i Psyhasso su opet u studiju i spremaju nove singlove a evo i jednog zanimljivog spota i pesme od proletos, fino mu je i ime: Happy Mode

 

 

„Očekujemo album u vrlo kratkom roku, a do tada želimo da pružimo publici totalni užitak u modernom, nežnom i prijatnom zvuku, kroz iskrenu emociju i vibraciju koju proizvodimo u našem malom studiju.

Evo ga i Slon, prethodni video ove plodotvorne ekipe:
 

 

 

U toku u završne pripreme 5 singlova kojima želimo kontinuirano da iznenađujemo publiku. Nadamo se uspešnoj saradnji i pomoži da dosegnemo do što više slušalaca“ rekla je Jelena.

Imate pred sobom lepi letnji spot i pesmu koje su u potpunosti odradili ovo dvoje muzičara,  uživajte.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika