Lukas Graham - Wish You Were Here (feat. Khalid)

(I ovo nema baš nikakve veze s čuvenom pesmom Pink Floyd)

Lukas Graham, danski pevač je, razmišljajući o onim davno izgubljenim prijateljima sa kojima želi da se ponovo poveže, u kolaboraciji sa poznatim pop hitmejkerom, Ryanom Tedderom iz One Republic napisao pesmu i za tu priliku angažovao Khalida. Iz toga se rodila „Wish You Were Here“.

„Wish You Were Here“ je himna najboljim prijateljima“, kaže Graham u izjavi. „Svi znamo osećaj kada stojite na ivici ili vrhu sveta i nedostaje vam neko poseban“.

On dodaje: „Uvek mi na velikim događajima i posebnim prilikama nedostaju oni jedinstveni ljudi u mom životu koji su me učinili ovakvim kakav sam danas“.

 

Lukas Graham i Khalid, Foto: YT printscreen

 

U pesmi  se čuje Khalidov nizak, vibrantni vokal preko sporih udaraljki, koji se tako lepo slaže s Grahamovim glasom, sve to zajedno daje pesmu koja je osvojila mnoga srca širom sveta.

Pesma sa Khalidom je Grahamovo drugo ovogodišnje izdanje, nakon objavljivanja „All Of It All" u februaru. Takođe se pridružio Pink Cafe-u na njihovom singlu „Higher“ prepunom gruva. Što se tiče Khalida, on je pozajmio svoj vokal Marshmelloovoj „Numb“ i objavio solo singlove „Skyline“ i „Last Call“ ranije ove godine.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika