Aleksa Jelić se pita: Ko Te Ljubi Sad?

Posle duže pauze evo Alekse ponovo sa dobrom pesmom i spotom

Talentovani muzičar i baletski igrač  Aleksa Jelić se posle duže medijske pauze vraća na muzičku scenu svojim novim singlom “Ko Te Ljubi Sad”.

Aleksa je autor muzike dok su tekst i aranžman delo njegovog dugogodišnjeg saradnika Bobana Jankovića. Pesma je u prepoznatljivom Aleksinom fazonu, a izuzetni video spot je režirao naš poznati fotograf Petar Vujanić.

Pored ostalih muzičara i saradnika, u radu na pesmi je učestvovao i Aleksin otac, Dragi Jelić iz legendarne YU grupe, čija se lepi zvuk solo gitare čuje na snimku..

“Vreme koje je iza nas mi je dalo slobodu da ovu pesmu dosta puta promenimo, dopišemo, doradimo i sa radošću priznajem da sam potpuno zadovoljan, a nadam se da ću opravdati i očekivanja publike. Žao mi je što sam napravio dugu pauzu ali trebalo mi je da zastanem,  napravim rezime svega ranijeg. Verujem da će vas pesma pokrenuti i da će mnogi zaplesati uz nju“ izjavio je Aleksa.

Pesma se nalazi na svim muzičkim servisima i platformama a vi uživajte u njoj a posebno u spotu koji je sasvim očigledno delo nekoga sa velikim talentom jer je baš svaki kadar lep.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika