Backstreet Boys - Christmas In New York

Posle duže pauze ovaj čuveni Boys Band ponovo posipa šećer po svakodnevici

Backstreet Boys nastavljaju da uživaju u božićnom duhu. U utorak (6. decembra), ovaj čuveni „dečački“ bend iz devedesetih objavio je novi video za svoju prazničnu numeru „Christmas In New York“.

Njihova glinena verzija grupe kupuje u Macy's-u u 34. ulici, kliza se u Rokfeler centru i još mnogo toga.

Slatki i sentimentalni vizuelni prikaz kvinteta koji čine Nick Carter, Howie Dorough, AJ McLean, Brian Littrell i Kevin Richardson, kako strastveno pevaju prazničnu numeru dok njihovi glineni alter egoi istražuju svetlucavi Njujork za vreme Božića.

 

 

„Christmas In New York“ je pesma skunuta s najnovijeg, prigodnog albuma ove grupe, pod nazivom A Very Backstreet Christmas. LP  koji je označio prvu kolekciju božićnih pesama grupe i njihov prvi studijski rad u tri godine — objavljen je 14. oktobra preko BMG-a. Set je zauzeo 17. mesto na Billboard 200 nakon objavljivanja.

Pored „Božića u Njujorku“, na albumu su uključene i druge poznate praznične pesme kao što su „White Christmas“, „Silent Night“ i „Have Yourself a Merry Little Christmas“. „Božić u Njujorku“ je jedna od tri originalne božićne pesme na albumu; ostale dve su „Together” and „Happy Days“.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika