Anna B Savage - in|FLUX

Uronite i plutajte kroz lepe zvuke i misli koje Anna deli s nama

Britanka Anna B Savage objavila detalje svog drugog albuma „in|FLUX“ koji će biti objavljen 17. februara 2023. za kuću City Slang. Uz najavu, podelila je naslovnu numeru albuma sa prelepim video snimkom koji je režirala irska rediteljka Rosie Barrett.

Anna B Savage je londonska pevačica, tekstopisac i muzičar. Njene pesme su oštre, ogoljene slike raspoloženja i razmišljanja, a njeni instrumenti uglavnom glas i gitare gde je najistaknutiji je njen glas – snažan i zvučni, ali sa ranjivošću koju osećate kao da je u istoj prostoriji sa vama.

Pre dva meseca objavila je prilično tešku pesmu pod nazivom Ghost u kojoj govori o mučnom odnosu s bivšim partnerom a odličan spot za nju režirala je sama.

Anna B Savage je uvek postavljala pitanja u svojoj muzici, ali na novom albumu 'in|FLUX' odgovori više nisu njena potraga. Ključna razlika između ovog i prethodnih izdanja: ona nije zabrinuta za ono što je na drugoj strani. Počela je da ceni to što postoji i što je tu, sada.

"Želim da budem sama, srećna sam" ponavlja kao mantru dok se pesma spušta u nemirni, uzbudljivi nered.

Govoreći o numeri, Anna komentariše: „'in|FLUX predstavlja primer 'fluxa' kako ga vidim između dva naizgled različita dela sebe; moje muzike, mog uma i moje kreativnosti. Prva polovina je blizak, ranjiv i tih početak, puna introspekcije, ranjivosti i nakostrešene nesposobnosti da se nešto izrazi. Odatle se pesma razvija u drugu polovinu koja je izvesnija, glasnija i izražajnija samouverenosti. Ovo se oseća kao dva stanja (zajedno sa svime između, takođe) u kome živim istovremeno kao dinamičan i višestruko emocionalan čovek.”

Ova pesma je potpuno neobična i veoma lepa, uronite i plutajte kroz lepe zvuke i misli koje Anna deli s nama.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika