Núria Graham - The Catalyst

Nežna i tužna pesma i vrlo lepi spot koji je prati

Núria Graham je katalonska pevačica i tekstopisac koja peva prvenstveno na engleskom jeziku. Ona je irskog i katalonskog porekla. Njen prvi album, Bird Eyes, stavlja njen glas i električnu gitaru preko elektronske ili akustične pozadine sa senzualnim tekstovima.

Oni koji poznaju tugu, znali bi da se ona može manifestovati na čudne, nepredviđene načine. Novi singl Núrie Graham „The Catalist“, na primer, odjekuje i zvoni kao srce koje preskače.

Núria je snimila „The Catalist“ kod kuće koristeći klavir i kutije za kolačiće kao perkusije. Ranije je ova pevačica objavila „Yes It’s Me, The Goldfish”, zajedno sa najavom predstojećeg albuma „Cyclamen“, koji izlazi 20. januara 2023. za kuću Verve Forecast i New Deal, u saradnji sa Primavera Labels i Universal Music.

Video za „The Catalist“, u režiji Marca Cuscóa i art direkcijom Ingrid Ferrer i Grahamove, pokušava da uhvati jedinstvenu energiju katalizatora, dve plesačice koje izvode ceremoniju opraštanja.

Slušajte ovu lepu pesmu i gledajte nežni i ženstveni spot. Ovu i drugu muziku iz baš svih krajeva sveta, možete pratiti na našim radio i TV kanalima WWM (Word Wide Music).

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika