Lebanon Hanover nudi novu singličastu narkotiku ,,Hard Drug”

Lebane(čansko) za prave uši!

Poznata britansko-nemačka neverica (poreklom iz „LEBANE“, šala na stranu) je pre par dana izbacila novu stvar koju itekako vredi poslušati! Oni koji nisu upoznati o čemu je reč: Lebanon Hanover je zanimljiva, jelte ezoterična mešavina hladnog vala, posne pankerice i liminalnog industrijskog betona. Apoteotično uzdizanje njihove muzike je uvek obaveza nas sa istoka, jer je to ono što nas i dalje razdvaja od tipičnog zapadnog zvuka kakvog smo upoznati, a i često zgroženi repetativnog slušanja.

Naime, nova pesma ,,Hard Drug“ suštinski radi i ono što mu stoji u samom imenu... Narkotizira! Od početka, ali i do (nesvesnog) kraja, koji nagoveštava, da početka i nije bilo. Gotsko-scenografski pogon je i dalje imperativ vizuelnog predstavljanja njihove muzike, tako da i ovde nije ništa drugačije.  

Prošlo je ne mnogo od koncerta koji je zadesio našu zajednicu u Domu Omladine. Iako je koncert kratko trajao, autori ove grupe su snažno „gruvali“ mračnim i opojnim trakama prethodnih albuma. Vreme je prošlo... Zar ne! Kao da su juče nastupali! Ali ovde nije reč o koncertu, ovde je reč i novom pogonu vrednom pažnje... Uživajte u slušanju!

Autor vijesti Mihajlo Kitevski

Korisnici
Logovanje korisnika