The Weekndova pesma na odjavnoj špici filma „Avatar: Put vode”

Na Billboardovoj listi pobednička pesma prošle nedelje prema glasovima publike

Muzičar i pesnik The Weeknd objavio je svoju novu numeru iz predstojećeg filma „Avatar: Put vode”. Pesmu „Nothing Is Lost (You Give Me Strength)” je napisao on a producirali su je Swedish House Mafia i kompozitor Simon Franglen.

Smešten više od decenije nakon događaja iz prvog filma, „Avatar: Put vode“ počinje da priča priču o porodici Sully (Jake, Neytiri  i njihova deca), nevolji koja ih prati, nevoljama kroz koje prolaze da bi sačuvali jedni druge, bitke koje vode da bi ostali živi i tragedije koje trpe. U režiji Jamesa Camerona i produkciji Camerona i Jona Landaua u ovom spektaklu kakav se retko viđa izgraju zvezde Lightstorm Entertainment Production:  Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang i Kate Winslet. Scenario Jamesa Camerona & Rick Jaffa & Amanda Silver, u priči Jamesa Camerona & Rick Jaffa & Amanda Silver & Josh Friedman & Shane Salerno,  David Valdes i Richard bili su izvršni producenti filma.

 

The Weeknd, Foto: AxelleBauer-GriffinFilmMagic

The Weekndu nisu nepoznati singlovi sa saundtrekom za velike filmove, pošto su prethodno bili uvršteni na Billboard Hot 100 top 10 hitova iz Pedeset nijansi sive („Earned It“) i Crnog pantera („Pray for Me“) zajedno sa Kendrikom Lamarom.

Ljubitelji muzike glasali su u anketi objavljenoj u petak (16. decembra) na Billboardovoj čuvenoj listi, birajući bombastičnu baladu, koja svira preko završnih naslova dugoočekivanog nastavka „Avatar: Put vode“, kao svoje omiljeno novo muzičko izdanje prošle nedelje, ispred Rosalíe, Cardi B, Juice WRLD i Pink Pantheress odnevši 49% glasova.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika