Treći singl Blastersa i video spot za pesmu „Kada padne noć (Upomoć)“

Blastersi su polaznici škole MASTER BLASTER - prve savremene muzičke škole u Beogradu

Fidbox je u maju mesecu ove godine predstavio prvo CD izdanje benda Blastersi – “Najveći srpski rok i pop hitovi – vol. 1”

Bend Blastersi čine najbolji polaznici prve savremene muzičke škole u Beogradu “Master Blaster”.

Blastersi su:

Zoja Vasić - vokali i prateći vokali

Milica Spasojević - vokali i prateći vokali

Aleksa Vučković - vokali i prateći vokali

Bogdan Đurđević - bubnjevi

Pavle Petrović - bas

Grigorije Avramović Griša - gitara

Muzičari gosti:

Saška Janković - prateći vokali

Srđan Tanasković - klavijature

Saglasnost da snime pesme za njihov prvi album dali su svi autori hitova – Bora Đorđević (Riblja Čorba), Dragi Jelić (YU Grupa), Nikola Čuturilo, Kornelije Kovač, Ljuba Ninković, Dejan Cukić, Dragan Ilić Ilke (Generacija 5) i Neša Milosavljević (Galija).

 

Blastersi, Foto: Facebook Official

Muzički producent ovog projekta je bio Boris Krstajić, mix i mastering su radili Boris Jovanović i Boris Krstajić @Master Blaster studio a snimano u studiju "Na kraju sveta" 2020. godine

Promocija celog projekta je održana još proletos, a bili su prisutni i muzičari Žika i Dragi Jelić, Nikola Čuturilo, Teodora Bojović, Škopi (grupa Babe), Rale Bojanovski (Đura i Mornari) i mnogi drugi, kao i brojni novinari iz sveta muzike, a prisutne su pozdravili Zoja Vasić (glavni vokal Blastersa) i Goran Jović (glavni i odgovorni urednik izdavačke kuće Fidbox).

Ukupno su do sada puštena tri spota, i to za pesme “Ti si mi u krvi”, “Čudna šuma” i “Kada padne noć (Upomoć)”, od kojih je ovaj prvi zvanično predstavljen i kao prvi singl sa albuma.

Evo sada pred vama juče objavljenog spota za pesmu „Kada padne noć (Upomoć) Bore Đorđevića u izvođenju ovih veoma talentovanih mladih ljudi.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika