Iva u borbi protiv poroka

Ona ima stav i super način da prenese poruku

Iva, tačnije Iva Jevtić, nekima poznata i kao bivša bubnjarka sastava Restore, objavila je svoj debi singl pod naslovom „Džanki“.

Jedna skoro pa pankerska stvar, koja deluje skroz iskreno i doživljeno, nama se učinila veoma zanimljiva i drugačija a Iva je na ovoj numeri autorka teksta, vokal, beatboxerica i bubnjarka, dok je Srđan Vujić (Serhio Woo), aka Moralni konflikt, uradio produkciju dodavši gitare, bas i klavijature i tako pomogao da se ova priča ispriča na pravi način. Takođe, Srđan je i autor spota za ovu stvar.

„Ideja za ovu pesmu mi je došla iz revolta prema trenutnim vrednostima koje se nameću kroz muziku koja propagira poroke, zloupotrebu psihoaktivnih supstanci, što sve ima negativno dejstvo na mlade ljude kao i na njihov razvoj. Kao budući pedagog, odlučila sam da napravim korelaciju između nauke i muzike i stvorim pesmu koja će pokazati mladima da nije „kul“ biti „džanki“ i koja će stati na put besomučnom propagiranju droge koja je sveprisutna u današnjoj muzici. Dalji planovi su mi da nastavim u borbi protiv pogrešnih vrednosti koje se nameću mladima i da pružim muzičkoj sceni nešto novo i drugačije, rekla je autorka.

Nama se sviđa i njena energija i način na koji iznosi svoj stav, bitno različit od onog koji propagira njena generacija. Iva, navijamo za tebe.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika