Stereo Bananina čestitka je nešto posebno!

Omiljene Nišlije žele sve lepe želje svima nama 

Stereo banana, fenomenalni niški bend, Osnovan je 2010. godine i čine ga dva člana, Marko Anđelković Naopak i Nemanja Nedeljković Nemus. Nedeljković je autor muzike, a Anđelković je zadužen za tekstove. Žanrovski gledano, ovaj bend snima muziku koja predstavlja mešavinu regea, hip hopa, brejkbita i fanka. Do sada je izdao tri albuma — Šijemo sambu, Munje nebjeske i Niške strasti.

Ovo su sve gole činjenice a ono što je zaista važno i vredno, nalazi se između tekstova, muzike, spotova, intervjua, rečju, Stereo bananu morate da slušate i gledate i onda, naravno i volite!
Ova godina je za njih bila izuzetno uspešna, objavilo su album koji je krcat dobrim tekstovima, muzikom, pričama, iz koga se preliva mašta i zjbncja. Četrnaest pesama od kojih ne znamo koja je bolja i zabavnija, pa ćemo vam predstaviti samo neke:

 

Evo je Hare Hare, obožavamo je:
 

Pa recimo, Majemo po Kinu:

 

 

I evo pesme koja je onoliko bila na našoj TOP 20, Ona gi voli da gi macka, ovo se pevuši samo tako:
 

Takođe, mora da se pomene da su Stereo Banana bili, na našem konkursu za MUZZIK VIDEO AWARDS 2K21, bili nominovani u rekordnih 6 kategorija i naravno, pobedili u onoj najvažnijoj – za NAJBOLJI VIDEO sa pesmom Krindž.

A kako su nam naši dragi dečaci, tačnije Naopak u ime obojice, čestitao Novu godinu, možete da vidite u klipu koji su nam poslali:

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika