Carnival of Flesh – The One

„'The One' je video-esej i ljubavno pismo opresivnim i razdornim političkim režimima koje trenutno vidimo na vlasti širom sveta"

Carnival of Flesh, simfonični black metal sastav iz Beograda su upravo objavili drugi spot sa albuma „Anthems of Extinction".

"The One" je video-esej i ljubavno pismo opresivnim i razdornim političkim režimima koje trenutno vidimo na vlasti širom sveta

 U poređenju sa njihovim nagrađivanim spotom-prvencom zvanim „Tropical Plunder", ovaj spot je značajno bržeg tempa i vođen je narativom (dok je prvi bio više atmosferičan).

Kao i prethodni spot, „The One" je sniman i montiran od strane Graveyard Neighbour Photography, dok je dron operater bio Dušan Rančić.

Srpski fanovi su imali šansu da čuju „The One" uživo na Festivalu srpskog podzemlja VII, ali veći deo albuma „Anthems of Extinction" nikada nije odsviran uživo, inicijalno zbog COVID mera, a kasnije zbog promene postave benda. Carnival of Flesh trenutno planiraju da odsviraju novi materijal u svojoj celosti na proleće ove godine. (izvor: PROMO)

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika