Slow Mo je novo ime koje treba zapamtiti

Pevač i tekstopisac sa eklektičnim muzičkim ukusom

Ono što za sada znamo o ovom kompozitoru i tekstopiscu je ono što je sam o sebi rekao, a to je:
„Iako čuveni citat Boba Dylana „Sve što imam je crvena gitara, tri akorda i istina“ govori mnogo i o mom muzičkom pejzažu i sklonostima, tu ima i drugih uticaja koji oblikuju napredovanje akorda i stil izrade melodija, uključujući Nika Drakea, Hosea Gonzalesa, R.E.M., Lua Rida, Nika Kejva i druge.

Moji tekstovi su inspirisani lepotom, svakodnevnom iluzijom racionalnosti i strahom od smrti, crticama iz života, književnosti i (uglavnom) egzistencijalističke i romantičarske filozofije.

Do sada sam objavio jedan EP i 4 singla, kao i dva spota, za pesme "Hands" i "Pacer".

Planiram da objavim još 4 pesme do aprila ove godine i izdam svoj prvi album u jesen 2023.

Živim i radim u Beču, Austrija.“

 

Slow Mo, Foto: Press PROMO

 

O ovom singlu Slow Mo kaže: „Pacer je full band i prilicno upbeat pjesma, koja je pomalo izvan standardnog singer songwriter manira, na tragu new wave rifova i estetike, R.E.M. melodije i viseglasja u maniri RHCP. Osnovna tema pjesme je opsesija da drzimo ritam sa hekticnom danasnjicom, trudeci sa u isto vrijeme naci ono sto nam fali, ali i ostati u sigurnosti poznatog.

Spot je sniman na lokacijama u Becu i na Grüner See u Austriji krajem prosle godine, gdje je režiser Kiril Komar uspio prikazati bijeg iz hekticnog urbanog u meditativnu prirodu, te naglasiti poruku pjesme da svako trazenje sebe i zivotne inspiracije kroz razlicita iskustva zavrsi na pocetku putovanja, u nama samima.“

Eto, toliko o njemu treba da znate: on je Slow Mo i pravi lepu muziku, slušajte „Pacer“ i uživajte, do novih materijala.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika