AkademiA feat. George - DR LOVE

Barani ugostili kolegu u novom hitu

Posle serije odličnih koncerata koje je barska rock’n’roll grupa AkademiA održala ovih prazničnih dana, oni su nas obradovali i novim hit – singlom i spotom pod imenom „Dr Love“.

Muziku i tekst je napisao Đorđe Milovanović - George, koji je gostovao u ovoj numeri kod svojih kolega iz grupe AkademiA, a takođe je i pesmu otpevao u svom maniru.

 

AkademiA Feat. George, Foto: YT printscreen

 

Pesma je snimana i miksovana u nikšićkom studiju “Disorder” Bojana Dobrilovića, a prateći vokal je Veljko Vučurović.

Za izradu spota pobrinula se “Bubulj Produkcija a kadrovi su snimljeni u barskom Domu kulture.

“Ovo je početak projekta od osam ekranizovanih kompozicija. Nismo slučajno izabrali baš ovu za prvu u nizu – ona je najenergičnija i željeli smo da podsjetimo slušaoce kako izgleda kvalitetan rock zvuk. Video snimci su urađeni 1. decembra u Domu kulture, kod naših trajnih prijatelja iz Kulturnog centra. Svakih nekoliko mjeseci će se montirati po jedan novi spot, u zavisnosti od dinamike posla ‘Bubulj produkcije’, a naredni će biti za kompoziciju ‘Eh noći, noći…'”, kazao je za Radio Bar i Bar Info Božidar Gagović, prvi čovjek „Akademije“.

Ova pesma je i jedan od glavnih hitova nanovijeg albuma benda AkademiA pod nazivom „Retrospektiva 2016 – 2021: Brz razvoj koči”.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika