Azahriah će se pojaviti na Eurosonic-u pre solo nastupa u budimpeštanskoj Areni

Mađarska ikona gen Z objavila je još jedan izuzetan hit

Nakon što je kao tinejdžer stekao više od 500 000 pratilaca na svom kanalu Paul Street, Azahriah je odlučio da krene napred i ispuni svoje snove kantautora. Rezultat? Trenutna ikona generacije Z.

Pola miliona pratilaca na društvenim mrežama, 300 000 pretplatnika i više od 150 miliona pregleda na Jutjubu. Trebalo mu je manje od dve godine od početka da izdominira jednim od najvećih evropskih muzičkih festivala, glavnom binom festivala Sziget, gde je premijerno izveo svoj solo EP sa šest pesama Silbak.

Pesma Four Moods je definitivno bila jedan od najvećih hitova 2022. (14 miliona puštanja na Jutjubu, skoro 7 miliona audio strimova i dalje se broji). Čak je i sam vizualizator postao TikTok trend.

 

 

Prepune mudrih tekstova i privlačnih melodija, pesme multiinstrumentaliste Azahriaha uvek su oštre i nikada ne prestaju da publici daju iznenađujuće i zabavne inspiracijama. Njegove pesme sa njegovim BFF-om, najstrimovanijim trap izvođačem u Mađarskoj, Deshom, takođe su izuzetno popularne. Njih dvojica uvek nešto spremaju, i možete se kladiti da će to biti hit.

Azariahovi sledeći veliki koraci će nastupiti na Eurosonic festivalu 20. januara, a u martu će biti rasprodat samostalni nastup u Budimpeštanskoj areni sa 14.000 ljudi.

Slušamo ovde još jedan od njegovih hitova, pesmu Habibi koju je snimio sa svojim prijateljem Deshom.

 

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika