Måneskin - "Måneskin Gossip With Tom Morello"

Saradnja sa čuvenim Tomom Morellom, članom legendarnih Rage Against The Machine i Audioslave

 

Noseći singl albuma "RUSH!" je pesma "Gossip" u kojoj je grupa Måneskin ugostila Toma Morella, člana legendarnih Rage Against The Machine i Audioslave. Singl "Gossip" izašao je baš danas (13.januar)  a članovi Måneskin su povodom ove fantastične saradnje izjavili:

"Neverovatno iskustvo koje poseduje Tom Morello omogućilo nam je da bolje razumemo proces snimanja pesama. Ne možemo dovoljno da mu se zahvalimo što nam se pridružio u ovoj pesmi. Njegovo prisustvo je čast za čitav bend", izjavio je Damiano.

"Doneo  je Rage u Måneskin" izjavio je Ethan.

 

MåneskinWith Tom Morello, Photo Credit: Fabio Germinario

 

"Tom je jedan od najvećih muzičara koje sam slušao i od kojih sam učio. Sviranje sa njim je ostvarenje sna. To je neverovatan poklon i meni najavažniji momenat ove neverovatne godine", izjavio je Thomas.

"Pesma je započela gitarskim rifom koga je Thomas napisao ranije i koga smo čuvali dugo vremena čekajući pravi momenat. Muzička ikona, Tom Morello nam se pridružio i dodao nešto posebno klasičnoj ritmičnoj bezbrižnosti Måneskina", izjavila je Vic.

"Kada sam čuo da postoji rokenrol bend koji rastura svetom, a poreklom je iz Italije, pomislio sam "Stvarno? Ma, hajde!", ali kada sam ih video uživo, bio sam oduševljen. Oni su bez pardona glasni, seksi i rokaju i zaslužuju da budu nosioci novog rokenrol talasa za mlađe generacije. Dobar su bend, svi odlično sviraju, pišu sjajne pesme, a uživo su fenomenalni! Puno liče na bendove '90-tih. Siguran sam da ćemo sarađivati zajedno u budućnosti." Izjavio je Tom Morello.

Album "RUSH!" producirali su Fabrizio Ferraguzzo i Max Martin, sniman je u Los Anđelesu, Italiji i Tokiju i na njemu će se naći  prethodni singlovi: "Mammamia", "Supermodel" i power pop balada "The Loneliest", novi singl "La Fine", singl sa Tomom Morellom, "Gossip" kao i jedanaest novih pesama.

Måneskin će nastaviti svoju rasprodatu turneju LOUD KIDS TOUR po Evropi početkom godine, a prvi datum je 23. februara kada će svirati u Pesaru (Italija).

Ovo je tako dobra stvar ove moćne udružene ekipe, uživajte!

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika