Detmeć je u Tuđem gradu i odlično se snalazi

Uz ovu lepu i setnu pesmu dobićete i priču na poklon

Detmeć, požeško-zagrebački rap-rock bend nastao 2017.,  vraća se u novoj formaciji i pesmom „Tuđi grad” najavljuje novi nivo svog delovanja, pa tako ovaj singl prikazuje Detmeć u ruhu u kakvom dosad nije viđen.

Ovog puta nije u pitanju spoj žestokih riffova i tvrdih rima, već upravo suprotno, muzika je nežna i mekana. Singl „Tuđi grad” je atmosferična pjesma, finih stihova ljubavne tematike, prepoznatljivih gitarskih deonica i refrena koji odiše nostalgijom i sentimentom. Takođe, uz video, na linku ispod spota se nalazi i fina priča koju možete pročitati i koja stoji iza ove pesme.

 

Detmeć, Foto: YT printscreen

 

 „Pandemijsko vrijeme provedeno u izolaciji iskoristili smo za stvaranje pjesama. Upravo su tada nastali temelji za velik dio novog materijala. Tako, „Tuđi grad” nije iznimka – poručio je Filip, gitarist i vokal Detmeća.

Detmeć je, takođe, doživeo ne samo promenu tempa nego i reorganizaciju svojih redova pa uz trojicu dosadašnjih članova (Karlo Ćavar – vokal, Hrvoje Pandžić – bubnjevi i Filip Kordovan – gitara i vokal) tu je sada i  Mario Pavlić kao novi basist benda. (izvor: promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika