Hamo & Tribute 2 Love sa lepim spotom za pesmu s albuma 22

Pusti mi prižgano luč je pesma o zreloj ljubavi

Nova pesma „Pusti mi prižgano luč“ nije pesma o mladoj ljubavi, strasti i žudnji, već pesma uvijena u ljubavni mrak duge veze. Pesma u kojoj se mogu naći oni koji dugo vole. „Ostavi mi svetlo upaljeno“ je pesma o neophodnoj posebnosti pojedinca u ljubavi dvoje.

'Pusti mi prižgano luč' je četvrti singl sa albuma '22', koji su Hamo & Tribute 2 Love objavili prošlog maja. Kompoziciji je za postojanje i stvaranje potrebna ljubav – ali ne samo ona sveža, mlada, strastvena, već ona koja zahteva iskustvo, posvećenost koja zahteva sve. Ponekad čak i previše. „Ostavi svetlo upaljeno za mene“ je pesma o pronalaženju sebe u dualnosti. Opisuje onu tačku do koje dostiže skoro svako partnerstvo – kada izgubimo sebe, kada izgubimo suštinu i tražimo rešenje za ličnu krizu u partneru.

 

Hamo & Tribute 2 Love

 

Kada upalimo svetlo i shvatimo da ključ sreće otključava vrata tek kada bravu otključaju dve srećne osobe. Ponekad i svako za sebe, jer se zaljubimo u različitost. Kao par, međutim, možemo postati previše slični. I tada moramo da upalimo svetlo da se setimo ko smo ako nismo u dualnosti. „Pusti me i dozvoli sebi da budeš takav“.

Aktuelni album Hamo & Tribute 2 Love, za sada objavljen tek na vinilu u maju 2022. godine, donosi 10 novih pesama, od kojih ste tri već čuli ('Vse lepo za sve', 'Zato ker je mraz' i 'Sončen dan' ), a sada imamo i četvrtu, 'Ostavite mi upaljeno svetlo' kao i veoma lep spot za nju.

Hamo & Tribute 2 Love planiraju sjajne stvari za 2023. godinu, uključujući izdavanje albuma '22' na digitalnim platformama i na CD-u. Više uskoro. (izvor: Rocker sl)

 

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika