a-ha - Between The Halo And The Horn

Najveći norveški bend svih vremena  se ne da!

Norveški pop bend a-ha, koji čine Magne Furuholmen (klavijature/gitara/bas), Morten Harket (vokal) i Paul Vaaktaar-Savoy (bubnjevi/gitara), objavio je novi muzički spot za „Between The Halo And The Horn“ .

Pesma se nalazi na njihovom jedanaestom studijskom albumu „True North“, koji je objavljen prošlog oktobra.

Album je pratio i istoimeni film a video je deo filma koji je režirao Stian Andersen.

Pesmu je napisao Magne Furuholmen, i o njoj je rekao: „Naslov „Između oreola i roga“ je, znate, ono što pretpostavljam, dve suprotnosti u životu, koliko teško može biti napraviti prave promene. Mislim da stvar u vezi sa dilemom nije izbor između ispravnog i pogrešnog. To je izbor između dve stvari koje su ispravne ili dve stvari koje su pogrešne. To je ta dilema, vi imate tu simboliku u religiji u istoriji.”

Nastavio je: „Za mene je to bila neka vrsta pesme o izborima, o poteškoćama ili donošenju odluka možda. Svi mi imamo ljudske kvalitete. Svi mi imamo, znate, iskušenja, svi mi živimo živote koji su puni kontrasta i ponekad donosite loše odluke, ponekad donosite dobre odluke, nije uvek moguće reći kako je ispalo nakon izbora ali u stvari, nikada ne saznaš do čega bi drugi izbor doveo.”

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika