Austrijski bend rusko-ukrajinskih korena objavio novu pesmu

„Poschli“ nam stiže posle „No Borders“!

 

Iako su jedan od najzabavnijih rock bendova, „Russkaja“ nikada nisu odstupili od jasnih političkih izjava. Bend, poznat po korišćenju sovjetskog imidža u znak negovanja svoje kulturne baštine, šalje jasan znak protiv rata – pozivajući na mir i humanost na Turbo Polka partiju. Ova poruka je posebno naglašena u pesmi „No Borders“ – odraz vapaja za mir izrečenog nakon ukrajinsko-ruskih tenzija koje su se rasplamsale početkom 2022.

Kako surovi zimski dani konačno postaju duži, to znači i više vremena za žurku majstora RUSSKAJA! Bend obećava da će vam dati nešto veće snage sa svojim novim studijskim albumom, Turbo Polka Party, koji izlazi sutra, 3. februara 2023. za kuću Napalm Records.

Sa svojim novim singlom „Paschli“ (u prevodu: Idemo), Russkaja će vas za kratko vreme naterati na ples! Zajedno, multitalentovani muzičari spajaju energične ska i rege uticaje podstaknute udarnim metal rifovima. Austrijanci ukrajinskih i ruskih korena ne samo da demonstriraju svoje lingvističke veštine, već i svu energiju koju  na Turbo Polka Partyiju isporučuju u zvaničnom muzičkom spotu!

Gitarista, tekstopisac i producent Engel Mayr kaže o pesmio „Paschli“: „Sedi na sto, pljesni rukama i tresi se kao lud! „Paschli“ se ljulja od početka do kraja i pokreće Turbo Polka Party mešavinom polke, metala i ska na tri jezika. Zato hajmo svi u glas!“(Izvor: Brave Words)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika