Jesenji Orkestar - Izmeri me dobro

Evo i četvrtog singla s sedmog albuma pod imenom „Je l' da da da? Da da da"

„Izmeri me dobro" je četvrti singl sa sedmog albuma Jesenjeg Orkestra pod nazivom „Je l' da da da? Da da da".

Na Facebook nalogu Daniela Kovača, muzičara, pesnika, književnika, inženjera, zanatlije, gitariste Jarbola... piše: „I da!!! Evo premijere. Novi video Jesenjeg Orkestra je pušten (s lanca)! Ima ga na jutjubu, ali i na Vimeu. Autor videa je Nastasja Buđevac, snimljeno u francuskom gradu Parizu, a muzika - pa to je vaš najluđi orkestar koji još ima snage da iznenadi. Šaljite dalje da se pesma proširi i tamo gde ne dopiru vesti.

 

Daniel Kovač, Jesenji orkestar, Foto: Danilo Lučić, FB

 

Spot za ovu pesmu radili su, pored rediteljke Nastasje Budjevac koja potpisuje i montažu, takođe i direktor fotografije: Charles Kapandji i još nekoliko drugih ljudi: asistent režije: Anaïs Costet, asistent kamere: Tony Trepon a u spotu glumi Victor Brunel.

Pesma snimljena u kineskoj četvrti u Novom Sadu, stanu Marine Džukljev, studiju Mirijevski venac i studiju Krokodil 2022.

Što se pesme Izmeri me dobro tiče, na njoj su radili: Muzika i tekst: Daniel Kovač, muzičari Jesenjeg Orkestra: Filip Đurović, Ivan Čkonjević, Petar Stevanović, Vuk Stevanović, Daniel Kovač, snimatelji: Filip Đurović, Vlada Rašković, Danil Kovač i Petar Stevanović, miks i mastering: Petar Stevanović u studiju Krokodil, Pančevo a produkciju potpisuje ceo Jesenji Orkestar.

Album sa koga je ovaj singl skinut, „Je l’ da da da? Da da da“ tokom 2022. je, u vidu video projekcija projektovan na više lokacija uključujući i Muzej Savremene umetnosti u Novom Sadu, Tam-Tam festival u Sućuraju, razne bioskope, institucije kulture i kafane. Album će digitalno biti objavljen kada Jesenjem Orkestru dosadi da organizuje projekcije. (Izvor: promo)

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika