Jawny se vraća sa novom pesmom i videom, „fall In love“

Debi album „it’s never fair, always true“ stiže 3. marta

Jawny je objavio novu romantičnu baladu pod nazivom „fall in love“. Odličan spot za „fall in love" režirao je Spencer Ford.

Ovo je peti video koji su Jawny i Spencer zajedno snimili, i kako se Jawnyijev vizuelni univerzum širi, njihova povezanost i zajedničke priče postaju očiglednije.

Jawny je nedavno najavio da će njegov debi album „it’s never fair, always true“ biti objavljen 3. marta za Interscope Records.

Album će uključivati „fall in love“ zajedno sa prethodno objavljenim pesmama „true“, „wide-eyed“, „adios“, „strawberry chainsaw“ i „take it back“, snimljenu sa legendarnim Beckom, dobitnikom Grammyija, koji je učestvovao u snimanju vokalu i gitara.

 

Jawny, Foto: YT printscreen

 

 „Osećam se kao da sam napravio album iz snova koji bih voleo da sam imao mogućnost da napravim kada sam imao 17 godina“, kaže Jawny o albumu.

Posle naporne 2022. godine, koja je uključivala i termine na turneji sa Beckom i Oliverom Treejem, Jawny će se vratiti na put u martu, kada započinje novu turneju na kojoj će nastupati sa indie-pop umetnikom Walliceom.

S početkom najavljenim za 3. mart u San Dijegu, ova turneja će uključivati koncerte u Los Anđelesu, Njujorku, Filadelfiji i još mnogo toga.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika