Evo zašto Paramore

Ovaj trio iz Tenesija je svaki put otkriće

 

Paramoreov šesti studijski album, „This Is Why“ samo što je stigao, a bend je juče objavio potpuno novi muzički spot za „Running Out of Time“.

U intervjuu za Genius, pevačica grupe, Hayley Williams, inače vlasnica Grammyija, podelila je svoje brige: „Moj osećaj anksioznosti zbog upravljanja vremenom se pogoršao od pandemije. Kako osoba koja je dovoljno samosvesna, ali i politički i kulturno svesna, društveno svesna, kako uopšte izabrati na šta da se fokusiraš i možda u nekom pogledu posvetiš svoj život, kada je sve hitno ? Čini se kao da nema dovoljno vremena u danu, u mesecu, u godini da se sve popravi."

 

Paramore, Foto: YT printscreen

 

„Running Out Of Time“ istražuje anksioznost i loše upravljanje vremenom i to je ovekovečeno u fantastičnom spotu koji je režirala Ivanna Borin. Frontmenka grupe,  Hayley Williams, stilizovana je u starinskom Vivienne Westwood stilu kao omaž pokojnoj dizajnerki. Nakon što je videla kako gitara i bubnjevi oživljavaju pred njenim očima, Vilijamsova ulazi u portal kroz svoju futrolu za gitaru koji je prenosi u grozničavi san sav sazdan na tragu Alise u zemlji čuda..

 Paramore je, inače, američki rock bend iz Frenklina u Tenesiju, osnovan 2004. Bend trenutno čine glavni vokal Hayley Williams, gitarista Taylor York i bubnjar Zac Farro. Wiliams i Farro su osnivači grupe, dok se Jork, srednjoškolski prijatelj prvobitne postave, pridružio 2007.

Paramore su trio koji je izuzetan i u audio i u vizelnom smislu, pamtićete ovaj spot dugo i želeti da ga što češće gledate.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika